Бізнес-клімат на Рівненщині один з кращих в Україні

17.10.2017 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненщина увійшла в трійку областей з найкращим бізнес-кліматом в Україні. Такими є результати рейтингу регіонального індексу ділового клімату, який оприлюднив Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Наша область поступилася лише Вінницькій та Львівській.

Рейтинг склали на основі опитування підприємців за 4 критеріями – якість ділового середовища, бізнес активність, оцінка основних регуляторних процедур – реєстрація, податкове адміністрування, перевірки.

«Така оцінка експертів нам дуже приємна. Позиція області у рейтингу означає, що місцевий бізнес та інвестори комфортно себе почувають в області. І не дивно, адже їм створена «зелена вулиця». І це, як бачимо, дає свої результати», - прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Зокрема, незабаром – відкриття сучасного виробництва «Українські лісопильні» в Костополі. Воно стане одним із найбільших новостворених деревообробних підприємств в Україні, іноземна інвестиція в яке складає 25 мільйонів євро.

Окрім того, упродовж останнього року в області значно спрощені умови реєстрації та ведення бізнесу, а між Рівненською ОДА та громадськими об’єднаннями підприємців налагоджено тісну співпрацю.

За словами керівника області, залучення додаткових інвестицій в нашу область є надзвичайно важливим. Тому обласна влада буде максимально сприяти як зовнішнім, так і українським інвесторам для комфортного ведення їхнього бізнесу на Рівненщині.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews