У Рівному представлять «Мелодію життя Миколи Мозгового» (Анонс)

17.10.2017 16:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18 листопада у Рівному представлять арт-проект «Мелодія життя Миколи Мозгового». Захід відбудеться у Міському Будинку Культури.

У програмі проекту:

– 14:00 – відкриття виставки особистих речей композитора.

– 17:00 – концерт пам’яті Миколи Мозгового за участі переможця вокального шоу “Голос країни” Івана Ганзери та артистів Рівного.

Спеціальний гість – донька співака Олена Мозгова.

Нагадаємо, 1 вересня естрадному співаку, композитору, народному артисту України Миколі Мозговому мало би виповнитися 70 років. Це був і залишається великий артист, котрий здобув всенародну шану і любов.

На його хітах виросло кілька поколінь українських співаків, а його тексти лягають теплом на душу кожного з нас. Важко уявити українську естраду без його пісень “Край, мій рідний край”, “Минає день, минає ніч”, “Материнська любов”, “Грай музика моя” та інших. Усі ці композиції завжди мріяли виконати більшість українських артистів, а 18 листопада у Рівному вони зазвучать по-новому на арт-проекті “Мелодія Життя Миколи Мозгового”.

Квитки у касі МБК (вул.Соборна, 3д). Деталі за телефоном: (0362) 439338

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews