Працівники ШЕУ отримають квартири

17.10.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До ювілею ШЕУ Рівного працівникам нададуть квартири у будинку, який колись вважався аварійним.

Три службові однокімнатні квартири у будинку №6 на вулиці Калнишевського нададуть працівникам міського шляхо-експлуатаційного управління. Таке рішення прийняв міськвиконком Рівного на останньому засіданні.

Ремонтували будинок працівники, яким дістануться квартири, а також міське ШЕУ:  

«Це був аварійний будинок, який перебував на балансі ЖКП. Його в аварійному стані передали Рівненському ШЕУ для капітального ремонту і надання службового житла працівникам ШЕУ. Силами Рівненського ШЕУ було проведено ремонт цього будинку, точніше кажучи, реконструкцію. І нашим водіям – два водії і один ветеран виробництва Віктор Романчук, який зараз виконує обов’язки майстра – на трьох осіб ми плануємо видати службове житло», - розповів начальник міського ШЕУ Віктор Климук.

Зі слів Віктора Климука, на ремонт будинку ШЕУ витратило близько 200 тисяч гривень власних коштів.

Відомо також, хто отримає квартири - власниками житла стануть водії Петро Сверіпа, Юрій Мельник і майстер Віктор Романчук. Усі вони понад 25 років пропрацювали у ШЕУ. Ці квартири працівникам нададуть з нагоди ювілею ШЕУ. Працівники зможуть приватизувати своє житло за умови, що буде дотримане відповідне законодавство. 

Нагадаємо, 50-річчя міського шляхо-експлуатаційного управління відзначатимуть на свято Михайла – 21 листопада. 

За матеріалами http://radiotrek.rv.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews