Перевізники домагатимуться підвищення вартості проїзду до 85 копійок за кілометр

17.10.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Рівному знову обговорюватимуть тарифи на проїзд. Зокрема, перевізники Рівненщини домагатимуться підвищення оплати за перевезення пасажирів.
 
«Вважаю, що проїзд за міжміськими та приміськими напрямками подорожчає сто відстоків. Зараз вирішується наскільки він стане дорожчим. Є пропозиції від перевізників, щоб проїзд коштував до 85 копійок за кілометр. Але це ще неостаточна інформація. Рішення про це ще не прийнято, але перевізники налаштовані рішуче підняти плату за проїзд. Завтра, 18 жовтня, будуть збиратися перевізники і це питання буде обговорюватися й прийматися рішення», - говорить президент громадської організації «Союз перевізників України» Валентин Демчук.
Причиною здорожчання проїзду вказують підвищення цін на паливо на запчастини. Між тим, на початку цього року проїзд вже дорожчав як у міських, так і приміських маршрутках.
 
Нагадаємо, згідно із постановою Кабміну від 25 березня 2015 року перевізники самі встановлюють тарифи на приміські, міжміські перевезення та перевезення по області. При формуванні плати за проїзд перевізники мусять керуватися наказом Міністерства транспорту і зв’язку.

За матеріалами http://ogo.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews