«Бережіться крутеликів за кермом!» – рівнянка на переході ледь встигла відскочити

17.10.2017 23:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тридцятирічна рівнянка донині не може вийти з того шоку, який пережила нині вдень, йдучи додому з лікарні. Вона переходила дорогу в Рівному на пішохідному переході з вул. Орлова на Грушевського. Потік автомобілів перечікував, поки пішоходи перейдуть дорогу. Проте знайшовся один такий, що на пішоходів йому, вочевидь, начхати. Вихопився з колони й помчав на повній швидкості прямісінько на людину.

«Досі не знаю, яка сила мене підхопила й змусила відскочити назад. Машина проїхала прямо по тому місцю, де я щойно була», – розповідає жінка.

Спохопившись, вона усе ж встигла зафіксувати номер авто, хоч і без двох останніх цифр – ВК 43888 – та зателефонувала в поліцію. За даним фактом нині проводиться розслідування. Так поспішав, ігноруючи правила поведінки на дорозі, чи не бачив людини на переході – з тим тепер розбиратиметься поліція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews