Рівненський льонокомбінат відкриває магазини за кордоном

18.10.2017 16:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Варшавському місті Вроцлав розпочав свою роботу магазин Рівненського льонокомбінату «Goldi». Він розмістився на 380 кв. м, повідомляє сайт abcnews.

Також з «Goldi» підписав договір ще один польський торговий центр. Тож до завершення року очікується відкриття ще одного магазину.

«До кінця року ми відкриємо магазин у варшавському ТРЦ WolaPark, вже підписаний договір. Що стосується подальших планів, то ми не приховуємо бажання збільшувати свою присутність в країнах Євросоюзу. Але як швидко це відбуватиметься, буде залежати від досвіду, який ми отримаємо в ТРЦ Wroclavia», - розповіла виконавчий директор ТОВ «Т-Стиль» Наталія Михайлова.

У компанії вже є досвід роботи в Польщі. З 2015 року в країні можна було купити продукцію українського бренду, але тільки оптом.

«Досвід успішний, але ми ставили за мету вийти безпосередньо на покупця. Сподіваємося, що наша продукція буде затребувана в Польщі так само, як і в Україні», - сказала Наталія Михайлова.

ТРЦ Wroclavia – проект одного з найбільших в світі девелоперів, французько-голландської компанії Unibail-Rodamco.

ТРЦ Wroclavia є прикладом «транспортного хабу» - в нього інтегрована автобусна станція, сам об'єкт побудований навпроти залізничного вокзалу міського значення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews