Поліція оприлюднила відео порятунку чоловіка, який хотів покінчити життя самогубством (Відео)

18.10.2017 15:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У суботу, 14 жовтня, патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Княгині Ольги вештаються невідомі особи з битами в руках, які порушують громадський спокій.

Читайте також

У Рівному чоловік хотів покінчити з життям через жінку (Фото)

Прибувши на місце виклику, поліцейські намагалися вгамовувати нетверезих рівнян. В той момент один із патрульних побачив у відчиненому вікні на першому поверсі жінку, а позаду неї в зашморгу на дверях висів чоловік. Поліцейські одразу кинулися на допомогу. Застрибнувши через вікно, вони стали знімати чоловіка. Жінка в той момент запевняла, що з ним все гаразд.

На щастя, чоловіка вдалося врятувати. Лікарі, які негайно прибули на місце пригоди, повідомили, що ще 30 секунд і 29-річний рівнянин міг померти.

Як згодом з'ясувалося, жінка відпочивала у цій компанії нетверезих рівнян. Там був і її колишній чоловік, якому вона вже не відповідала взаємними почуттями. Через нещасливе кохання він вирішив покінчити життя самогубством. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews