Здолбунівчанин намагався дати хабара поліцейському (Фото)

18.10.2017 14:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18 жовтня поліцейські Здолбунівського відділення поліції спільно з працівники Рівненського управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили 18-річного громадянина під час надання хабара інспектору групи реагування патрульної поліції.

Правоохоронці склали відносно хлопця адміністративний протокол за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). Аби уникнути адміністративної відповідальності хлопець пропонував поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США. Його було викрито «на гарячому» прямо у службовому кабінеті поліцейського під час передачі коштів.

Тепер за свій вчинок хлопець може опинитися за гратами. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews