У Рівному жахлива ДТП за участі «Тойоти»: батько загинув, дитина в лікарні (Фото)

19.10.2017 09:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У ніч на 19 жовтня на об’їзній Рівного поблизу «Айвенго» трапилась жахлива ДТП. Про аварію повідомив рівнянин Дмитро Леонтіюк в себе на сторінці у ФБ.

З його слів, позашляховик «Тойота», здійснюючи обгін в недозволеному місці, допустив зіткнення з «ВАЗ-копійкою». В результаті водій легковика загинув на місці, а його донька з важкою травмою хребта доставлена в лікарню.

Крім того, Дмитро Леонтіюк у своєму повідомленні зазначив, що «Тойота» була з «блатними» номерами, а за її кермом знаходився представник азейбарджанської діаспори, в результаті чого, до місця аварії з’їхалася велика «група підтримки» винуватця ДТП.

«Синє зарево проблискових маячків екстренних служб, синім, під колір “мигалок” поліетиленом накрите тіло чоловіка. Маленьку дівчинку з серйозною травмою хребта забрала швидка.
А все чому- брат наш смаглявий на своєиу чорному, як ніч позашляховику тойота форранер з блатними номерами обганяв, де неможна і ввалив білого жигуля-копійку. Вбив людину, скалічив дитя, скалічив ще двох людей. Кажуть, був нетверезий.
Так от до чого я? А до того, що на місце з’їхалась вся азербайджанська (чи яка там?) діаспора міста. Рєшають вапрос. Брат за брата- за аснову взята. Цікаво, яким буде результат освідування і вирок чесного рівненського суду….», - Дмитро Леонтіюк.

За матеріалами http://ritm.tv 

null
Фото: Дмитро Леонтіюк

 

null
Фото: Дмитро Леонтіюк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews