Лікарка з Рівного переймала досвід у Франції

Лікар-інфекціоніст Любов Рябова проходила підготовку у літній школі європейського клінічного товариства ВІЛ-інфекції на півдні Франції

20.10.2017 10:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Маємо у Рівному фахівця-інфекціоніста з європейською підготовкою. 7-11 вересня 2017 року лікар-інфекціоніст КЗ «Центру ПМСД «Центральний» Рівненської міської ради Любов Мусіївна Рябова пройшла підготовку у літній школі європейського клінічного товариства ВІЛ-інфекції (EACS HIV) у м. Монпельєр, що на півдні Франції.

Всього на навчання було відібрано 75 лікарів, які працюють з інфекційними захворюваннями та ВІЛ-інфекцією з більшості країн світу: Англія,Франція, Іспанія, Італія, Португалія, Німеччина, Бельгія, Албанія, Польща, Греція, Югославія, Руминія, Молдова, Узбекистан, Норвегия, Швеція, Венесуела, Аргентина, Бразілія, Колумбія, Китай, Індія, Конго,Танзанія, Египет, Ефіопія, Бангладеш, Південна Африка, Кенія, Лесото, Намібія, Нігерія, Уганда.

Літня школа EACS HIV 2017 року (EACS HIV Summer School) – це 5-ти денний курс, призначений для клініцистів, які працюють з інфекційними хворобами або ВІЛ інфекцією, які бажають оновлювати cвої знання у всіх аспектах медицини ВІЛ та клінічних досліджень.

Курс складався з оновлень щодо останніх досягнень у сучасних питаннях діагностики, лікування та профілактики ВІЛ, а також основних знань медичної статистики та методології клінічного дослідження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews