В Демидівці посеред дороги проросло дерево

21.10.2017 10:30   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Демидіці на Рівненщині посеред дороги "виросло дерево". Так місцеві жителі вирішили попередити про небезпечну ділянку дороги. Поки  місцева влада запевняє, що аварійну яму вже ліквідовують. 

-Влада зайнята виборами та агітацією, а перед в'їздом в Демидівку серед дороги росте дерево, росте не перший день Живемо по-новому - обурується журналіст Михайло Чубай

 

На критику роботи дорожній служб відповів перший заступник голови Демидівської районної державної адміністрації Петро Шелест:

- Я особисто вчора ввечері їхав з Рівного і міст був в порядку. Я дякую, що водій дорожньої дільниці відреагував на пошкодження дорожнього полотна підручними засобами і Ви не пошкодили свій автомобіль наближаючись до свого рідного села. На даній ділянці дороги вже працюють працівники служби.

Втім, Михайло Чубай зауважив, що не все так оптимістично як каже чиновник.

- Я вам за руку приведу 10 свідків, які підтвердять, що дира там уже ТРИ дні, а дерево виросло після того, як людина «вбила» своє авто, влетівши в яму, на фото добре видно гальмівний шлях, який закінчився у ямі, - наголосив Михайло, передає сайт ВСЕ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ