Млинівчани склали присягу (Фото)

21.10.2017 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

20 жовтня на Рівненському загальновійськовому полігоні склали Військову присягу на вірність народу України військовозобов`язані, призначені до складу загону оборони Млинівського району.

null
 Фото зі сторінки ОК "Захід" у Фейсбук

Загалом підрозділ складається з понад 300 осіб. До його складу входять раніше демобілізовані військовослужбовці, які виконували бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, ті, які проходили строкову службу в ЗСУ, і ті, які тримають зброю вперше. Серед призначених до загону оборони є працівники підприємств та установ району, депутати та старости сільських рад, а також представники районної ради та адміністрації Млинівського району.

null
 Фото зі сторінки ОК "Захід" у Фейсбук

 

null
 Фото зі сторінки ОК "Захід" у Фейсбук

Навчання триватимуть 10 днів, за цей період військовозобов`язані пройдуть курс практичних тренувань з тактико-спеціальної підготовки, зокрема тактичного пересування і переміщення під час ведення вогню, а також закладення та знешкодження мін та інших вибухових пристроїв. Також бійці виконуватимуть вправи з вогневої підготовки - стрільба зі штатної зброї: пістолета ПМ та автомата АК-74.

null
 Фото зі сторінки ОК "Захід" у Фейсбук

Загін оборони формується з оголошенням загальної мобілізації або введенням воєнного стану та виконує завдання по охороні та оборони важливих об'єктів Млинова та Млинівського району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews