Рівненський суд розпочав розгляд справи про поновлення на посаді екс-заступника прокурора

21.10.2017 12:49   Джерело: УНН
Опубліковано : Олександр Войцеховський

20 жовтня  Рівненський окружний адміністративний суд розпочав розгляд справи про поновлення на посаді екс-заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, якого затримували в справі "бурштинової мафії", передає УНН.

"Звинувачення, які висунули Генпрокуратура, СБУ та МВС про причетність до угруповання у сфері незаконного видобутку бурштину, - незаконні", - заявив екс-прокурор Андрій Боровик.

Він вимагає поновлення на посаді та компенсацію за "вимушений прогул" протягом року і трьох місяців, які минули від моменту звільнення.

Нагадаємо, колишнього заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика затримали в липні 2016 року  у справі бурштинової мафії. Слідство підозрювало його в організації злочинного угруповання, що займалося незаконним видобутком бурштину. Він вийшов під заставу з СІЗО у червні цього року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН