Із сином онколога Максим’яка прощатимуться у неділю

21.10.2017 17:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Про смерть Бориса Максимяка стало відомо цього четверга по обіді. 39-річного чоловіка знайшли мертвим у хащах на вулиці Білицькій Подільського району столиці у четвер по обіді. Нещодавно стало відомо, що у його кишені знайшли передсмертну записку, повідомляє Рівне Вечірнє.

Слідчі розглядають версію самогубства. Поблизу серця він мав кульове поранення. Тіло направили на судово-медичну експертизу для з'ясування остаточної причини смерті.

Слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою правовою кваліфікацією — самогубство, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук брат загиблого Тарас Максим’як, передає Радіо Трек, з Борисом прощатимуться у Києві цієї неділі. Поховають чоловіка на кладовищі Совки.

Нагадаємо, Борис Максим’як старший син головного лікаря рівненського онкодиспансеру Григорія Максим’яка. Чоловік був співвласником автосалону в Києві, був одруженим та мав двох дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews