Засуджений податківець з Рівненщини «засвітився» на телеекрані (Відео)

21.10.2017 18:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Нещодавно вийшла програма на каналі «ICTV» про засуджених за корупцію, у якій також показали засудженого на початку цього року до позбавлення волі на строк до 5 років за вимогу хабара у розмірі 20 тисяч гривень, повідомляє Здолбунів Медіа.

28-річного Юрія Баранова спіймали на хабарі працівники УБОЗу у 2013 році. Він вимагав гроші у підприємця за ненарахування вигаданого податкового боргу. До 2016 року тягнулась справа у суді. Податківець вигадав неймовірну історію про продаж СТО та ще безліч «відмазок»:

Суд першої інстанції засудив, проте звільнив колишнього податківця від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на 3 роки а також застосував до нього запобіжний захід – особисте зобов’язання.

Прокуратура оскаржила вирок суду першої інстанції. Згідно з вироком Апеляційного суду області від 17 січня 2017, Баранова визнано винним та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права обіймати посади, а також конфіскацією майна. Баранова було взято під варту в залі суду.

До вашої уваги випуск «Інсайдер». Юрій Баранов на 22:25 хв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews