Дівчата із БК «РІВНЕ» обіграли «Блискавок» із Вінниці (Фото, відео)

22.10.2017 14:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 жовтня дівчата із БК «РІВНЕ» обіграли «Блискавок» із Вінниці з рахунком 62:60. Хлопці не відставали.

Саме такими мають бути матчі «Суперліги», де грають найсильніші баскетболістки та команди держави, як це було між БК «Рівне» - «Вінницькі блискавки». На сайті клубу з'явилися емоційні коментарі підсумку гри та відео для тих, хто не мав можливості подивитися матч:

«Коли переможець визначається тільки з фінальною сиреною, коли нерви та емоції, як у тренерів так і у всіх уболівальників в залі на межі, коли не змовляючись усі кричать та тупотять в унісон ногами, що аж опорні конструкції спорткомплексу починають трястися! Саме на такі матчі хочеться ходити, дивитись, вболівати, а потім "відходити" від них декілька годин, а може й днів. Звикайте, рівняни, - це БК "Рівне", і це "Суперліга". Думаю, що таких ігор в цьому чемпіонаті буде ще багато, бо всі експерти та учасники цих змагань в один голос запевняють, що цього року в "Суперлізі" команди як ніколи рівні, і спрогнозувати переможця майже в кожному матчі - нереально!».

Нагадаємо, доля матчу визначилася на останній хвилині. Після того, як Людмила Спірідонова з лінії штрафних встановила рахунок 62:60. Лариса Стаднік спробувала триочковим схилити шальки терезів на бік "Блискавок", - але м’яч у кошик не влучив, і його перехопила Людмила Спірідонова. Це була вже перемога - валідольна, драматична, але - ПЕРЕМОГА.

Найрезультативнішими у складі рівненської команди стали Вікторія Басалик та Даша Степанюк, вони набрали по 12 очок кожна, 11 пунктів у скарбничку команди принесла Вікторія Касаткіна, якій завдяки ще десятьом підбиранням вдався дабл-дабл. А просто феноменальний результат в грі під щитами показала в цьому матчі Тетяна Гаврильчик, на її рахунку 24 підбирання, хоча очок вона набрала лише 6.

Тож, після шести ігор жіноча команда з чотирма перемогами посідає ДРУГЕ МІСЦЕ турнірної таблиці "СУПЕРЛІГИ"! І вже у середу може вийти на ПЕРШЕ місце! Але для цього необхідно перемогти "Динамо" Київ! 

null
Фото БК «Рівне»

 

null
Фото БК «Рівне»

 

null
Фото БК «Рівне»

 

null
Фото БК «Рівне»

Також здобула перемогу і чоловіча команда БК «РІВНЕ». Хлопці грали у Києві, кажуть, що там у декого мало не стався інфаркт – через усі ті перипетії на майданчику:

«Наші "козаки" (чоловіча команда) Баскетбольний клуб "Рівне", тим часом, у Києві також "влаштували інфаркт" усім тим уболівальникам, що переживали за рівнян в першій грі Кубку України. В матчі проти "аматорських" "Шаманів" були "гойдалки" не менші ніж в грі дівчат з "Вінницькими блискавками".

Як кажуть самі наші баскетболісти: відверто недооцінили суперника та думали, що "закидають шапками". Зокрема, вже в дебюті гри "наші" повели в рахунку у 8 очок, і це психологічно розслабило. В підсумку, по ходу матчу, вже рівняни поступалися в десять очок.

Але, таки змогли «повернутися в ГРУ», і при рахунку 67:67 за 52 секунди до фінального свистка, вирвали перемогу 71:68. Найрезультативнішим у Баскетбольний клуб «Рівне» став Nazar Kisilchuk - 21 очко, Taras Shaniuk -15, Анатолий Дубнюк - 14».

Зазначимо, що єдиному гравцю БК "Рівне", якому вдалося здійснити більше 10 (а саме 11) підбирань під щитом, став Oleksandr Zakhozhyi. 

Матч-відповідь між цими командами, за право грати в наступному етапі Кубку України з баскетболу відбудеться наступної неділі 29 жовтня у Рівному.

За матеріалами http://radiotrek.rv.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews