На Рівненщині орендар не став чекати суду: добровільно віддав приміщення громаді

23.10.2017 10:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У Зарічненському районі в недобросовісного орендаря або сумління прокинулось, або знав, що суду не вигл рає. Так чи інакше, але чоловік не став чекати на рішення суду і віддав громаді Зарічненського району приміщення на понад 75 квадратів, вартістю майже 100 тисяч гривень добровільно. Про це інформує Північ-інфо.

Як розповідають у Сарненській місцевій прокуратурі, вже сам договір оренди на це приміщення було укладено з порушенням законодавства.

Подібних прикладів, на жаль, є чимало. У Володимирецькому районному суді Рівненської області перебуває ще дві «земельні» справи. В одного із орендарів прокурори вимагають повернути сільській раді 1,8 га землі вартістю 1 917 224 млн. грн. та стягнути заборгованості з орендних платежів в сумі 567805, 00 грн. У прокуратурі стверджують, що з моменту укладення договору оренди землі орендарем не сплачено жодного платежу. Інша ділянка, яку збираються повернути через суд прокурори, площею 111, 0 га та вартістю 3 486 066,00 гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews