Красуня з Рівненщини привезла до України нагороди з міжнародного конкурсу краси (Фото)

23.10.2017 21:07   Джерело: Здолбунів Медіа
Опубліковано : Марта Білик

Здолбунівчанка, 21-річна модель Марія Мороз представляла нашу країну на міжнародному конкурсі краси «Miss Princess of the Globe 2017» та «Miss Photomodel of the Universe 2017», який проходив на березі Єгейського моря в турецькому місті Бодрум. Дівчина отримала титул другої віце-міс на міжнародному конкурсі краси «Princess of the Globe 2017», та стала «Miss Top Model Universe 2017», повідомляють на сайті Здолбунів Медіа.

null
 Фото з сайту Здолбунів Медіа

У фіналі конкурсу змагалися модлі понад 20 країн - Китаю, Арменії, Казахстану,Португалії, Німеччини та інших. Дійство відбувалося на сцені Замку Святого Петра. До того 10 днів дівчата готувалися до конкурсу – демонстрували журі свої навички з дефіле, грацію та вміння позувати перед камерами.

Організатором конкурсу був засновник «WLBF» Ашот Хачатрян.

null
 Фото з сайту Здолбунів Медіа

 

null
 Фото з сайту Здолбунів Медіа

Марія Мороз здобуває фах хіміка-технолога. Спробувати себе в новому амплуа їй захотілося після конкурсу краси в коледжі. І виявилось, що не прогадала з вибором, адже результат не забарився. Вона володарка багатьох почесних нагород та титулів.

«Я зрозуміла, що мені це подобається. Нові знайомства, цікава атмосфера підготовок і найголовніше - фінал. Я маю вже багато нагород. В 2015 році брала участь в конкурсі краси «Міс Західна Україна» та виборола титул «Міс фотомодель Західної України 2015». Зараз я готуюся до наступного конкурсу краси «Міс топ-модель України 2017», який відбудеться 4 листопада в м. Миколаїв», – ділиться успіхами Марія.

null
 Фото з сайту Здолбунів Медіа

Дівчина також представляла окупований Крим в 2016 році під українським прапором на міжнародному конкурсі краси «Miss 7 continents 2016». Там вона здобула 4 віце-міс та повернулася з нагородами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Здолбунів Медіа