Заробітчанка із Млинівщини перед від’їздом за кордон забезпечила свого благовірного жрицею кохання

Якій сама ж і оплачує послуги

24.10.2017 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Як стало відомо із достовірних джерел, житель одного з населених пунктів Млинівщини невдовзі після від’їзду дружини на заробітки за кордон, уклав контракт із професійною жрицею любові з Луцька, яка за обумовлену в контракті плату періодично займається з ним любощами.

Як не дивно, але законна дружина не тільки «в курсі» такого контракту свого благовірного. Є велика ймовірність того, що саме вона й була ініціатором укладення такого дивного документа, аби убезпечити свого благовірного від безконтрольних походеньок «наліво» та прикрих від того наслідків.

Крім того, є підстави вважати, що саме дружина оплачує послуги «подруги за контрактом». А звідси ще один висновок: чи бува, лучанка не в змові з дружиною свого партнера-патрона?

У цій реальній історії є один обнадійливий нюанс: вочевидь, чоловік для заробітчанки – таки важлива персона в її життєписі, оскільки вона намагається втримати його в орбіті своєї уваги і, ймовірно, почуттів. Хоча, дивні почуття… Але ж кохання – то суцільна дивина й таїна…

Надано Віталієм Тарасюком

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews