Водій напідпитку дав хабаря автомобілю поліції (Фото)

24.10.2017 11:05   Джерело: Патрульна поліція Рівного
Опубліковано : Марта Білик

В ніч з суботи на неділю патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля Mercedes-Benz перебуває в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного

Вказане авто інспектори помітили на вулиці Соборній і зупинили його вже на вулиці Чорновола. Коли патрульні підійшли до автомобіля, то побачили, як водій перелазить на пасажирське сидіння, при цьому в автомобілі він перебував сам.

42-річному громадянину запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці чи в закладі, однак він відмовився, мотивуючи тим, що за кермом не перебував.

Пізніше, під час складання адміністративних матеріалів, чоловік підійшов до службового автомобіля, відкрив задні праві двері, витягнув щось із кишені та вкинув це в салон автомобіля.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного

Оглянувши салон, інспектори виявили гроші в сумі 162 гривні. На місце події викликали слідчих. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 ( Керування в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП.

Також на громадянина відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Давання хабаря) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Патрульна поліція Рівного