На Донеччині загинув боєць з Рівненщини

25.10.2017 13:25   Джерело: Дубровицька РДА
Опубліковано : Марта Білик

23 жовтня в зоні бойових дій на території Донецької області загинув житель Дубровиці, військовослужбовець за контрактом Юрій Колесник, повідомляють на сайті Дубровицької РДА.

Боєць ніс службу на спостережному посту в районі населеного пункту Богданівка, Волноваського району Донецької області. Під час розвідки місцевості на предмет запобігання підходу ДРГ противника, встановлював сигнальні ракети для безпеки поста й підірвався на невідомому мінно-вибуховому ворожому пристрої.

Юрій Олександрович Колесник народився 22 березня 1994 року. Був призваний на військову службу за контрактом 15 жовтня 2013 року.

Військову службу проходив у 80-ій аеромобільній бригаді, у складі якої брав участь у забезпеченні виводу військ ЗСУ з Іловайського котла.

Згодом перевівся у бойову частину південного напрямку, де виконував бойові завдання у Луганській та Донецькій областях.

29 листопада 2015 року Юрій Колесник був нагороджений пам’ятним нагрудним знаком Міністерства Оборони України «Захиснику України».

З 25 по 27 жовтня Дубровицькому районі оголошено дні жалоби.

Наразі вирішується питання щодо транспортування, дати та часу прощання і поховання військовослужбовця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дубровицька РДА