У неділю 29 жовтня відбудуться вибори у п'яти ОТГ Рівненської області

Це Демидівська, Тараканівська, Ярославицька, Немовицька, Клеванська об’єднані територіальні громади.

25.10.2017 16:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Демидівська селищна ОТГ включає села Демидівського та Радивилівського районів. Зокрема, у Демидівському районі – це Демидівська селищна рада (смт Демидівка, села Дубляни, Лішня), Вербенська сільська рада (села Вербень, Товпижин), Глибокодолинська сільська рада (села Глибока Долина, Копань), Ільпибоцька сільська рада (село Ільпибоки), Княгининська сільська рада (села Княгинине, Вишневе, Охматків, Перекалі), Рогізненська сільська рада (село Рогізне), Рудківська сільська рада (села Рудка, Калинівка), Хрінницька сільська рада (села Хрінники, Вичавки, Лисин, Лопавше). У Радивилівському районі –Пляшевська сільська рада (села Пляшева, Острів, Солонів).

Тараканівська сільська ОТГ – включає в себе села Тараканів, Великі Загірці, Малі Загірці (Дубенський район) та село Рачин (Рачинська сільська рада)

Ярославицька сільська ОТГ на Млинівщині включає в себе села Ярославичі, Боремець, Велика Городниця, Підлісці, Чекно, Яловичі, а також села, що закріплені за Новоукраїнською сільською радою – Новоукраїнка, Зоряне, Надчиці, Свищів.
Немовицька сільська ОТГ Сарненського району включає в себе села Немовичі, Гута-Перейма, Катеринівка, селище Немовичі. А також сюди входять Зносицька сільська рада (село Зносичі), Тинненська сільська рада (село Тинне).

Клеванська селищна ОТГ Рівненського району включає смт Клевань та смт Оржів (Оржівська селищна рада).

Вибори також призначені у новоствореній Малолюбашанській ОТГ на Костопільщині. До неї увійшло три сільські ради – Мащанська, Мирненська та Малолюбашанська. Там вибори відбудуться 24 грудня 2017 року.

Про це повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews