Останній етап відбору громадських проектів відбувся. 27-го жовтня оприлюднять результат конкурсу

Громадські та благодійні організації Рівненщини захищали свої проекти перед конкурсною комісією в Рівненській ОДА.

25.10.2017 19:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На реалізацію найкращих ініціатив з обласного бюджету на разі виділено 300 тисяч гривень.

«Конкурс проходив в декілька етапів. Сьогодні це останній етап, на якому 8 громадських організацій презентували свої проекти. 27 жовтня на сайті Рівненської ОДА будуть оприлюднені результати переможців конкурсу» – розповів керівник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА Олександр Корольчук.

null
 Фото РОДА

Всі ідеї – спрямовані на розвиток громадянського суспільства на території Рівненщини. Представлені проекти багатогранні та охоплюють різні сфери життя.

А це активізація громадського руху на Демидівщині, громадянська освіта молоді Гощанського та Острозького районів, підвищення комп’ютерної і юридичної грамотності населення та соціальна адаптація дітей до дорослого життя в області, а також підвищення рівня комунікацій між владою та громадою Рівного, Дубна та Костополя. Також бюджетні гроші громади хочуть витратити на покращення рівня фахівців надання паліативної допомоги, а також створення Центрів з підготовки фахівців для надання психологічної допомоги учасникам АТО.

null
 Фото РОДА

Нагадаємо, що однією з вимог подання конкурсних робіт – щоб максимальний обсяг бюджетного фінансування проекту не перевищував 49,5 тисяч гривень, що становить 75% від загальної суми кошторису. Решту 25% має забезпечити громадська організація, як власні ресурси.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews