На Рівненщині виправдали учасника АТО

26.10.2017 07:06   Джерело: ПівнічІнфо
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На Рівненщині оголосили вирок учаснику АТО з Зарічного, який влітку підрізав хлопця.

Конфлікт між чоловіками стався біля місцевого магазину. Перехожий зробив зауваження військовому, який не знайшов вбиральню і справляв природню потребу посеред вулиці. За що отримав удар ножем у живіт.

Військовий, який був напідпитку, почав тікати. Спочатку його затримали друзі потерпілого тп передали в руки правоохоронцям. Сам конфлікт стався під час перебування воїна у відпустці.

При оголошенні вироку суд врахував те, що військовий до кримінальної відповідальності притягається вперше, позитивно характеризується за місцем служби та проживання, що він є учасником бойових дій, зараз проходить службу у збройних силах України та бере участь в антитерористичній операції.

В результаті учасника АТО звільнили від відбування покарання та встановили йому іспитовий строк тривалістю три роки. Також він повинен сплатити штраф потерпілому в розмірі 20 тисяч гривень, повідомляє Північ Інфо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПівнічІнфо