60 кілометрів доріг вимостили і ще вимостять на Рівненщині до кінця 2017-го року

26.10.2017 19:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Цей процес створення на теренах області якісного дорожнього полотна став реально можливим завдяки коштам, які надходять з митниці, від держави та кредитів – загалом півмільярда гривень – небувала досі сума для області. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Фото РОДА

Тому, розуміючи, що дорожнє питання треба тримати на жорсткому контролі, сьогодні, 25 жовтня, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко ініціював робочу нараду:

«Час «звірити годинники». Тому вирішили провести проміжну виробничу нараду разом з підрядниками, з керівництвом Служби автомобільних доріг та головами тих райдержадміністрацій, де відбуваються ремонтні роботи, адже від них залежить контроль за якістю та вчасністю виконання робіт», – наголосив голова ОДА.

Під час наради обговорили кожну ділянку, яка наразі є в роботі, або щодо якої підписаний договір на виконання робіт в цьому році.

По кожному об'єкту проговорили терміни та зауваження про якість виконання робіт. Усі ці зауваження необхідно усунути, наголосив Олексій Муляренко, тож поставив чіткі дедлайни стосовно цього. На сьогодні визначальними є погодні умови, тому що з фінансуванням фактично питань не виникає.

null
Фото РОДА

Масштабні дорожні роботи проводять в Костопільському, Березнівському, Рівненському районі, Острозькому та Здолбунівському. Приємно, що за результатами спілкування можна зробити висновок, що загрози невиконання по якомусь з об’єктів немає. Всі дорожники беруть на себе зобов’язання зробити все якісно, з гарантією щонайменше 3 роки.

«У нас є 6 підрядників, які працюють, використовуючи кожен сприятливий погожий день. Ми регулярно проводимо контроль, як лабораторією так і на місці проведення робіт. А наші інспектори з якості у разі зауважень надають приписи, а тому недоліки оперативно усуваються», – прокоментував начальник Служби автодоріг області Петро Удовиченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews