Автомобілісти і дорожники отримали відзнаки напередодні професійного свята (Фото)

26.10.2017 21:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

З нагоди відзначення дня працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства  для автомобілістів та дорожників влаштували свято у Міському будинку культури.

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук
 
 
null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук
 
 
null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

Кращим представникам професії голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вручив відзнаки.

«У переддень професійного свята я хочу подякувати працівникам дорожнього господарства за їхню щоденну, надзвичайно важливу роботу. Цього року це робити особливо приємно. Адже у 2017 році в Україні ремонтується і будується рекордна кількість доріг. Для Рівненщини це півмільярда реалізованих держаних коштів і більше, ніж 60 кілометрів якісних відремонтованих автошляхів», - зазначив Олексій Муляренко.

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

Олексій Муляренко побажав шляховикам натхнення, здоров’я і сили, адже дороги в Україні будуть будуватися і в наступному році, у чому запевнив Президент України Петро Порошенко. Тому наступного року ще більший акцент буде на будівництві і ремонті доріг, а відновлення мережі автошляхів стане символом України.

За матеріалами Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews