Рівненський академічний облмуздрамтеатр запрошує на не трагедію «Дорога Памела або Скарб на звалищі»

27.10.2017 12:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 21-22 жовтня на сцені Рівненського обласного музично-драматичного театру ожили герої твору американського драматурга Джона Патріка "Everybody loves Opal". Написаний у 1961 році за океаном твір, досі не втрачає актуальності та перегукується з українським сьогоденням, стверджують ті, хто вже встиг переглянути виставу.

Це історія про Памелу, літню пані, що живе сама-самісінька у колись розкішному маєтку. Вона любить життя, але у будь-який момент готова пожертвувати собою заради інших. Її розмірена буденність враз змінюється з появою у напівзруйнованій оселі жінки шахрайської трійці.

null
Фото Анатолія Мізерного

Побачити не трагедію «Дорога Памела або Скарб на звалищі» глядачі зможуть вже 28 жовтня 2017 року, у суботу. До речі, цей показ для виконавиці головної ролі Памели Кронкі – народної артистки України Ніни Єгорівни Ніколаєвої співпаде з її Днем народження.

null
Фото Анатолія Мізерного

А хіба може бути для справжнього актора ще краще святкування, від того, як він в головній ролі на сцені?! У залі аншлаг, аплодисменти, вигуки «Браво!» – і народжена під час вистави часточка тепла у глядацьких серцях. Отож, варто привітатати актрису з прийдешнім святом, а глядачам побажати приємних вражень від перегляду!

Нагадаємо, що режисер-постановник вистави – народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка Володимир Петрів.

 

Інформацію та фото надала Ірена Боровець, керівник літературної частини Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews