Спортсмени з Рівненщини отримали ногороди зі змагань з кікбоксингу (Фото)

27.10.2017 17:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

З 19 по 22 жовтня у місті Харків відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед школярів та кубок України з кікбоксингу WPKA серед дорослих, Чемпіонат України серед юнаків юніорів та дорослих по версії ISKA, повідомляє Здолбунів Медіа.

Участь у змаганнях взяли троє бійців з клубу «Легіон», де досягли високих результатів. Ілля Алексеюк здобув перемогу у розділі Лоу-Кік, К1 оріентал та Хард бокс. Денис Стюпко завоював перші місця у Семі-контакт та Хард бокс. Юрій Консевич переміг у розділі Косіки та отримав срібло у Лоу-Кік та К1 орієнтал.

Десятирічний Ілля Алексеюк увійшов в збірну України. Він візьме участь у чемпіонаті Європи у 2018 році. На змагання можуть потрапити також Денис Стюпко та Юрій Консевич, утім остаточна доля хлопців буде вирішена згодом.

«Задоволений виступом спортсменів, але по переду ще багато тренувань і змагань. Ми будемо працювати всіма силами щоб на чемпіонаті Європи та Світу мої учні показали найкращий результат», – коментує «Новинам по-рівненськи» тренер бійців Ігор Гуцалюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews