Рівненщина: квартирант пенсіонера зберігав корпус гранати (Фото)

27.10.2017 19:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

26 жовтня бійці роти поліції особливого призначення отримали виклик, що на вулиці Івана Франка, де проживає пенсіонер, виник конфлікт.

Власник будинку, 70-річний рівнянин, пояснив поліцейським, що його 38-річний знайомий тимчасово проживає разом із ним. Того вечора у них виникла сварка через те, що квартирант повернувся додому напідпитку.

Під час спілкування з правоохоронцями молодший чоловік обмовився, що власникпомешкання зберігає гранату. У ході огляду в одній з кімнат спецпризначенці виявили пакет, у якому знаходився корпус гранати «ВОГ-17М».  

На місце події одразу викликали вибухотехнічну службу ГУНП в Рівненській області. Спеціалісти вилучили небезпечний предмет та передали на експертизу до Рівненського НДЕКЦ МВС України.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263  Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть походження та власника вилученого.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews