Рівненський «Верес» зіграв восьму нічию у чотирнадцяти турах УПЛ

29.10.2017 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

29 жовтня рівненський «Верес» зіргав нічию з донецьким «Олімпіком». Вболівальники не надто задоволені та називають рівненських спортсменів любителями компромісів.

"Ворскла" програла, тому "Олімпік" мав чудову нагоду відірватися від конкурента. Проте в цьому випадку Роман Санжар навряд чи прораховував такі стратегічні нюанси. "Верес" – не той суперник, три очки в боротьбі з яким лежать на поверхні. Тим паче, команду з Рівного також можна вважати конкурентом донеччан. Власне, настрій підопічних Юрія Вірта підтвердив те, що матч носив принциповий характер. Номінальні господарі дуже добре підготувалися до протистояння з точки зору психології.

"Верес" жваво провів перший тайм. Команда носилася полем, наче на крилах. Лише наприкінці тайму "Олімпік" зумів відтиснути гру від своїх воріт і трохи потурбувати Бандуру. Але починалося все інакше. Починалося все з атак "Вереса".

Власне, підопічні Вірта забили гол з нічого. На десятій хвилині Сергійчук тікав у прорив, Кравченко "вів" опонента і рукою завалив того на газон. Висока динаміка епізоду ускладнювала процес для арбітра. Але Романов доволі впевнено вказав на позначку, ударом з якої відзначився сам Сергійчук.

На тому "Верес" не зупинився. Трохи пізніше Ростислав Волошинович зі зручної позиції не влучив по воротах, а ще пізніше Сергійчук, відгукнувшись на простріл Пасіча, програв дуель Махарадзе. І ще один удар від Волошиновича – і ще один сейв Заурі. Важкі хвилини переживав "Олімпік".

"Верес" не грав першим номером, але контратаки команди з Рівного були настільки гострими, що складалося враження про цілковите домінування номінальних господарів. Хоча в другій половині першого тайму "Верес" збавив оберти, дозволивши "Олімпікові" розправити крила в атаці. Удар Шестакова був пристрілкою. Удар Богданова став розчаруванням – стійка. Вчасно для "Вереса" настала перерва.

Втім, після відпочинку проблеми рівнян не розчинилися у повітрі. Роман Санжар зробив тактичні правки і "Вересові" стало ще важче. Пропущений гол від Мохи (гра на добиванні після удару Богданова і відскоку м'яча від Бандури) вибив підопічних Юрія Вірта з колії. Моха пізніше міг забити вдруге, вибіг на "побачення" з Бандурою, пробив повз Олександра, але Кобін встиг винести м'яча з порожніх воріт.

Завершальний відрізок матчу був не таким динамічним, як попередні. Команди втомилися, а, можливо, не бажали ризикувати. "Олімпік" влаштовувала нічия – це точно. Хоча донеччани втішили сумління, спробувавши на заключних хвилинах забити переможний гол (небезпечні удари Дороніна та Кравченка). А "Верес" просто звик до таких результатів, сповідуючи принцип про "синицю у руках". Для команди з Рівного – це вже восьма мирова у чотирнадцяти турах.

Українська Прем'єр – ліга. 14-й тур
29-е жовтня. Львів. "Арена Львів"
Арбітр – Віталій Романов (Дніпро)

"Верес" (Рівне) - "Олімпік" (Донецьк) 1:1
Голи: Михайло Сергійчук (пен.) 10 - Моха 55

"Верес": Олександр Бандура – Василь Кобін, Сергій Борзенко, Володимир Адам'юк, Сергій Сімінін – Роман Карасюк, Євген Морозенко (Валерій Кучеров 83) – Євген Пасіч (Антон Котляр 78), Ростислав Волошинович (Артур Западня 71) – Руслан Степанюк, Михайло Сергійчук

"Олімпік": Заурі Махарадзе – Павло Лук'янчук, Антон Кравченко, Еммерсон (Олександр Мігунов 46), Віталій Федорів – Євген Цимбалюк, Андрій Богданов – Сергій Шестаков, Іван Сондей (Володимир Прийомов 46), Моха (Володимир Доронін 86) – Станіслав Біленький

Попередження: Євген Морозенко 28, Сергій Сімінін 50, Володимир Адам'юк 64, Сергій Борзенко 80, Артур Западня 83 - Андрій Богданов 16, Віталій Федорів 90+2

За матеріалами https://www.ua-football.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews