Голова Рокитнівської РДА відпустку проводить в АТО

Де займається пошуком та транспортуванням тіл загиблих бійців

30.10.2017 07:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Взяв відпустку і поїхав в зону АТО очільник Рокитнівської РДА, що на Рівненщині, Микола Кушнір. З власної ініціативи чиновник подав рапорт, щоб його зарахували на посаду водія пошукової групи гуманітарного проекту ЗСУ «Евакуація 200». А змінивши діловий костюм на камуфляж, відпустив бороду. Про цього унікального чиновника, який попросився на таку нелегку ділянку роботи, пише Північ-інфо.

null
Фото РДА

В зоні АТО голова РДА разом з військовими зайнявся пошуком та транспортуванням тіл загиблих бійців, інформує Рокитнівська РДА. А ще чиновник допомагав ремонтувати спецавтомобілі, облаштовував їх холодильним обладнанням, що необхідно при транспортуванні загиблих воїнів.

Крім того збираючись у зону АТО очільник Рокитнівщини привіз з собою та передав для мирних мешканців населених пунктів які знаходяться на лінії зіткнення, більше 20 ящиків з харчами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews