Рівнян запрошують на закриття фестивалю «Кіно проти корупції»

30.10.2017 15:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Рівнян запрошують на офіційне закриття першого рівненського фестивалю «Кіно проти корупції», що відбудеться у вівторок 31 жовтня, о 18:30 у платформі взаємодій «Простір». 

Спеціально запрошені гості: заслужений журналіст України, військовий кореспондент ТСН - Руслан Ярмолюк та керівник ГО "Антикорупційний моніторинг" - Юрій Дюг.

Також рівнян запрошують до перегляду двох останніх кінострічок фестивалю:

30 жовтня, понеділок, 18:30 - "Поза дитини". 
Одного холодного  березневого вечора Барбу колесить вулицями, сильно перевищуючи швидкість, і збиває дитину. Хлопчик помирає невдовзі після аварії. На Барбу очікує позбавлення волі на термін від 3-х до 15-ти років. Однак, його матір, Корнелія, вирішує втрутитися, щоб відмазати синочка.
Вікове обмеження: 14 років.

31 жовтня, вівторок, 18-30 - "Дурень". 
Життя 800 людей гуртожитку висять буквально на волосині через байдужість місцевої влади. У будь-яку секунду будівля може впасти. 
І хто б міг подумати, що долі людей опиняться у руках простого сантехніка. Але чи вдасться йому щось змінити і запобігти катастрофі?
Вікове обмеження: 14 років.

Нагадаємо, протягом фестивальних днів рівняни вже переглянули дві стрічки-призери світових кінофестивалів - «Вбивство Павла», 2017 (OCCRP/Слідство.Інфо) та «Дивовижний». 

УСІ ПОКАЗИ БЕЗКОШТОВНІ

Чекаємо вас за адресою м. Рівне, вул. Соборна 11, №162, Платформа взаємодій "Простір".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews