Cьогодні у Рівному відкриють фотовиставку вагітних

31.10.2017 13:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Показати справжню красу майбутніх мам, а також додати позитиву на пологи — таку мету ставлять організатори проекту "Пузата мама". Відтак, вже цього тижня у Рівному відкриють фотовиставку вагітних.

18 вагітних рівнянок, фіналісток проектку “Пузата мама” відчули себе справжніми фотомоделями. І вже з 31 жовтня  усі охочі рівняни зможуть побачити результат спільної роботи. На фотосвітлинах усі майбутні мами традиційно постануть з розмальованими животиками.

null
Фото надане Оксаною Кравець

Неповторні образи для учасниць "Пузатої мами" творила ціла команда професіоналів.

Фотографували майбутніх матусь фотограф Марина Худаніч, Юлія Петренко та Дмитро Шпак. Ексклюзивний бодіарт для учасниць від арт-студії «Щасливе дитинство», візаж створювали Катя Алексієвець та Оксана Біла.

 Відкриття фотовиставки відбудеться 31 жовтня о 13 годині у ТРЦ "Злата Плаза", 3 поверх, у Сімейному кафе "Базікало".

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2017" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у Родинному центрі "Сімейка",  Центрі розвитку дитини "Радік" та Клубі Свідомого батьківства "Мозаїка".

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова, фахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point", аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова".

Інформацію та фото надала Оксана Кравець


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews