На Рівненщині зросла економіка. На 10 відсотків.

Таких результатів досягли за останні дев'ять місяців 2017-го року

31.10.2017 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Зокрема, позитивну тенденцію демонструють у промисловості, сільському господарстві, будівництві, внутрішній та зовнішній торгівлі, транспортному сполученні.

Так, якщо ще у 1-му кварталі на Рівненщині був спад виробництва, то на сьогодні його приріст складає майже 10 відсотків. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко присутнім на підсумковій колегії Рівненської ОДАта повідомляє сайт РОДА.

null

«За 9 місяців цього року ми маємо зростання майже на 10 відсотків в порівнянні за торішнім аналогічним періодом. При цьому в Україні цей показник знаходиться на рівні 0,3 відсотка. Це четверте місце серед регіонів держави», - зазначив Ігор Тимошенко.

null
Фото РОДА

Найкраща динаміка спостерігається у видобувній та меблевій промисловості, виробництві електроенергії, будматеріалів, скло- та металевих виробів. Виняток складає хімічна галузь.

«Враховуючи, що у третьому кварталі відновив виробничу діяльність «Рівнеазот», то очікуємо поліпшення ситуації  в хімічній промисловості області», - підкреслив заступник голови ОДА.

Найбільше виробляють та реалізовують промислову продукцію в Острозькому, Дубровицькому, Радивилівському, Рокитнівському та Сарненському районах. Тим часом у Зарічненському, Корецькому, Млинівському та Березнівському районах – негативна динаміка.

null
Фото РОДА

Тому керівникам цих районів Ігор Тимошенко рекомендував провести роботу з кожним підприємством та надати максимальну допомогу у виробничій діяльності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews