Мати вбитого рівненського перукаря хоче відсудити в Літвінової три мільйони гривень

01.11.2017 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненському міському суді продовжили строк тримання під вартою Тетяні Літвіновій, підозрюваній у вбивстві свого чоловіка. Вона просидить у СІЗО до 5 січня.

Мама вбитого перукаря Софія подала цивільний позов до кривдниці свого сина на загальну суму в 3 мільйони 6 тисяч 573 гривні. Після озвучення цієї інформації в судовій залі Тетяні стало погано у «скляній клітці».

Тож судовий розгляд перенесли на 30 листопада. Засідання розпочнеться о 14:30.

Нагадаємо, що Тетяна нанесла своєму чоловіку Сергію більше 10 ножових поранень. Полишила спільних дітей на свою маму та полетіла до Єгипту, де її і схопила поліція. Разом з собою вона прихопила більше 10 тисяч доларів.

З Єгипту її доправили до України вагітною. Нещодавно вона народила сина, який зараз знаходиться у перинатальному центрі. На допиті вона стверджувала, що дитина у неї не від Сергія. Однак після народження вона вписала свого вбитого чоловіка батьком малюка.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews