Під час голосування за громадський бюджет були масові вкидання бюлетенів

01.11.2017 20:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Під час голосування за проекти громадського бюджету Рівного були масові вкидання бюлетенів. Такими є перші зафіксовані порушення під час підрахунку голосів. Нагадаємо, вчора був останній день, коли рівняни ще могли проголосувати за одну із громадських ініціатив.

Наразі координатори проекту підраховують голоси. На це їм знадобиться приблизно тиждень. Як і минулого року, проекти-переможці розподілять між собою бюджет в розмірі 10 мільйонів гривень. З них - 3 мільйони виділять під реалізацію малих ідей, решту сім отримають автори великих проектів. Загалом участь в голосуванні взяли більше п'яти тисяч рівнян. Здійснити волевиявлення можна було як онлайн, так і на спеціально обладнаних пунктах в ЦНАПі та Рівнераді.

"На жаль, паперовий варіант показав дуже багато слабких сторін. В цьому році були факти масового вкидання бланків. По них комітет буде приймати відповідне рішення і найвірогідніше вони не будуть враховані", - розповів координатор Громадського бюджету Микола Полюхович  журналістам РТБ. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews