Як буде виглядати пам’ятник українським Героям у Корці? (Фото)

01.11.2017 21:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

популярне


У Корці запитують думку громади щодо майбутнього пам’ятника Борцям за волю та незалежність України. Саме таку назву матиме пам’ятна споруда, яку планують встановити на центральній площі районного центру.

Серед 3-ох ескізів, які надійшли до райдержадміністрації – потрібно обрати найкращий. Пропонують це зробити жителям району.

null
Ескіз №2
null
Ескіз №3

Всіх небайдужих закликають до голосування, адже думка громади – найбільш важлива. Переглянути фотографії можна на сторінці Корецької РДА у фейсбуці. Потім із трьох запропонованих варіантів вибрати найкращий та написати свій варіант у коментарях.

Конкурсна комісія підсумує та оголосить результати.

Нагадаємо, конкурс на кращий ескізний проект тривав упродовж 3-х місяців. Заявки подали на три ескізи. Серед основних вимог до майбутньої споруди – оригінальність дизайну, неповторність та естетична цілісність.

Конкурсна робота повинна була стосуватись тематики Незалежності, пам’яті бійцям АТО, Героям Небесної Сотні, воїнам УПА та мати символіку української державності.

Інформує Рівненська ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews