Рівнянин Михайло Кухарчук з проекту «Топ-модель по-українськи» знявся в рекламі відомого бренду

02.11.2017 11:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Зірки проекту «Топ модель по-українськи» 2, 3 та 4 сезону знялися в рекламній кампанії українського бренду «Podolyan» осінь-зима 2017/18.

На знімальному майданчику зустрілися учасники відразу трьох сезонів “Топ-модель по-українськи” –  Михайло Кухарчук, Аріна Любітелева і Дар’я Майстренко.

Аріна Любітелева – одна з найяскравіших учасниць другого сезону шоу “Супермодель по-українськи”. Родзинка моделі – нестандартна форма вух. Дар’я Майстренко стала фіналісткою третього сезону “Супермодель по-українськи”. А Михайло Кухарчук з Рівного став учасником четвертого змішаного сезону “Топ-модель по-українськи”. Нагадаємо, Михайло Кухарчук залишив проект за власним бажанням.

«Будь-яка творчість, а для мене створення одягу – безумовно творчість. З цієї колекції я починаю новий відлік історії бренду PODOLYAN. Лейтмотив про повернення до первинних початків бренду став основним в цій колекції, а також в колекції весна-літо 2018, яка буде представлена зовсім скоро», – розповідає Володимир Подолян про свою нову колекцію.

У цьому сезоні дизайнер зробив ставку на чіткі силуети зимових пальто, жакетів і блуз, м’які трикотажні світшоти і експерименти зі складним кроєм. Ефект симетрії досягався за допомогою комбінування різних кольорів і фактур.

За матеріалами http://ritm.tv 

Фото  http://ritm.tv 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews