Рівнян запрошують на фотовиставку в нову арт-галерею фотоклубу GRAND (Анонс)

02.11.2017 13:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

4 листопада о 15:00 рівнян та гостей міста запрошують на відкриття арт-галереї фотоклубу GRAND, що на вул. Київській, 11.

Ініціатори відкриття арт-галереї - Анатолій Волох та Сергій Щеглєватих, голова фотоклубу GRAND, фотохудожник, організатор проекту «Rivne Grand Photo Salon», участь у якому взяли фотомитці з 63 країн світу.

З нагоди відкриття галереї буде представлена фотовиставка всесвітньо відомого польського фотографа Томаша Оконієвські, причому, Томаш особисто розповість про свої роботи.

Томаш Оконієвський - історик, журналіст, великий ентузіаст і промотор фотографії.  Він цікавився мистецтвом зображення протягом багатьох років, і його хобі переросло у більш серйозне ставлення до фотографії у 2007 році.  Його улюбленим жанром є пейзаж та репортаж про повсякденне життя.  На його думку, фотографування пейзажу вчить його, як побачити світ по-іншому, подивитися на речі, які раніше не були помічені.

Томаш Оконьєвські має такі звання як AFIAP, AFRP, AFF. Автор членства RCKP Krosno Photoclub, почесного члена клубу Fotoferia (клубний художник Fiap), члена Фотоклубу Республіки Польща та одного з організаторів онлайн-групи «ФотоКросне». Його роботи отримали призи та нагороди на багатьох національних та міжнародних фотоконкурсах.  Його досягнення мають медалі "за фотографічну творчість" - Асоціації творців фотоклубів Республіки Польща та нагороди найбільших міжнародних федерацій - таких як FIAP, PSA, IAAP, GPU / UPI, ISF, MoL, IUP, ICS і багато вітчизняних асоціацій.

Фотохудожник Томаш Оконієвський також є переможцем престижних конкурсів, таких як IPA, ND Awards, IPOTY, TIFA, FAPA, MIFA, PX3 Paris, Mono Visions Photography Awards та Monochrome Photo Awards.

Всього його роботи були нагороджені в 42 країнах світу. Індивідуальні виставки творів Томаша Оконієвського організовані у багатьох галереях та представлені на міжнародному рівні у більш ніж 60 країнах світу.  

У 2016 році Міністр культури та національної спадщини Польщі нагородив Томаша Оконієвськи "Знаком Пошани - як заслуженого діяча польської культури".

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews