На півночі Рівненщини військовослужбовці з волонтерами та лісівниками побували у понад 120 школах

Військово-патріотичні заходи зі школярами проводили протягом двох місяців

03.11.2017 14:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Акцію ініціював голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Про це повідомляє Рівненська ОДА. За словами керівника області, вихованню у дітей патріотизму нині слід приділяти особливу увагу.

«Ми підключили військових, районні адміністрації, лісівників та волонтерів. Приємно, що діти активно реагують та долучаються до цих заходів. Адже усвідомлення молоддю важливості своєї участі в житті Батьківщини, формування національної самосвідомості – це запорука міцної і єдиної держави у майбутньому», – зазначив Олексій Муляренко.

Так відділом цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» в школах Зарічненського, Дубровицького, Сарненського, Березнівського та Володимирецького районів проводились лекції-бесіди за участю військових, заняття з тактичної медицини, зустрічі з солдатами строкової служби, акції до Дня захисника України та покази військової техніки і озброєння. Водночас, школярі долучилися до допомоги бійцям на  Сході країни – плели маскувальні сітки для передачі їх на передову.

null
Фото РОДА

По закінченні акції військові зустрілися з головою ОДА, який подякував їм за роботу.

«Діти активно реагували на зустрічі з військовослужбовцями, і ми дуже задоволені такими результатами. Ця акція не є одноразова, така робота має тривати постійно», – зауважив Олексій Муляренко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews