Демидівську ОТГ очолив анестезіолог

03.11.2017 21:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Демидівська громада нарешті обрала собі нового керівника - ним став лікар-анастезіолог Віктор Іщук. Новообраний голова Демидівської громади  вже готується до нової  роботи.

Віктор Іщук одразу почав планувати свої перші робочі дні, коли прийде на посаду. Нині тривають встановчі дії щодо виборів у громаді. На консультацію Віктор Іщук завітав до фахівців Офісу реформ Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України.  Він висловив свої думки щодо бачення подальшої роботи, а також розглянув ряд питань, які потребують роз’яснень від консультантів юридичного та фінансового спрямування.

Консультанти  надали відповіді на усі організаційні питання. Зокрема – коли  і за яких умов призначається перша сесія, і з чого її починати. Консультант з юридичних питань Василь Курилас нагадав – які комісії варто створити, як обрати  секретаря ради,  як формувати штат  селищної ради, які необхідно прийняти реєстраційні документи.

Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер наголосила – важливо до кінця цього року прийняти бюджет на 2018 рік. Обов’язково розпочати процес передачі майна на баланс громади, також прийняти рішення про реорганізацію суміжних рад, та створення нових виконавчих органів.

За матеріалами Офісу реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews