На Рівненщині зросли обсяги вантажних та пасажирських перевезень

03.11.2017 22:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З початку року показники у сфері вантажних та пасажирських перевезень зросли на 28% та 10 % відповідно. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

«При цьому маємо високі темпи зростання перевезень вантажів не тільки автомобільним транспортом (25%), але й залізничним (29 %). У розрізі видів вантажів найбільш суттєвий приріст перевезень будівельних матеріалів та продукції видобувної промисловості, зерна, чорних металів. Разом з тим, скоротились перевезення цементу, мінеральних добрив та лісопродукції», - розповів посадовець.

До речі, в Україні обсяг перевезень вантажів залізничним транспортом скоротився на 0,8 %, натомість автомобільним – зріс на 3,8 %.

Як свідчить статистика, зростання вантажних перевезень є одним із перших та найважливіших індикаторів відновлення ділової активності в регіоні, підсумував Ігор Тимошенко.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews