Новообраний голова Демидівської громади готується до роботи на новій посаді

03.11.2017 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Демидівська громада нарешті обрала собі нового керівника. Ним став лікар-анестезіолог Віктор Іщук. Новообраний голова одразу почав планувати свої перші робочі дні, коли прийде на посаду. Нині тривають установчі дії щодо виборів у громаді.

Віктор Іщук звернувся за консультацією до фахівців Офісу реформ Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України та висловив свої думки щодо бачення подальшої роботи. Мав також ряд питань, на які потребував роз’яснень від консультантів юридичного та фінансового спрямування.

null
Фото Проекту "Пульс"

Консультанти надали відповіді на усі організаційні питання. Зокрема – коли і за яких умов призначається перша сесія, з чого її починати. Консультант з юридичних питань Василь Курилас нагадав, які комісії варто створити, як обрати секретаря ради, як сформувати штат селищної ради, які необхідно прийняти реєстраційні документи.

Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер наголосила щодо бюджету на 2018 рік: важливо до кінця цього року його встигнути прийняти. Обов’язково розпочати процес передачі майна на баланс громади, також прийняти рішення про реорганізацію суміжних рад, та створення нових виконавчих органів.

За повідомленням Офісу реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews