У Дубно ростимуть незвичайні дерева (Фото)

04.11.2017 10:47   Джерело: Інформаційний портал м. Дубно
Опубліковано : Марта Білик

Під час осінніх канікул юні дубенчани вирішили висадити цілу алею незвичних для наших країв дерев – роду Сумах  (RHUS). Діти працювали в рамках Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд», повідомляє Інформаційний портал м. Дубно.

null

Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Сумах оленерогий або оцтове дерево – це представник північноамериканської флори. Він активно культивується ландшафтниками та майстрами паркового мистецтва за яскраве осіннє листя. Влітку яскраво-зелене, подібне до пальмового, листя восени стає жовтим, оранжевим, червоним та пурпуровим. Молоді пагони, що розрослися на території нашого дендрокуточка, ми вирішили подарувати місту.

null

Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

 

null

Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Саджанці висадили на алеї поблизу доріжки вулиці Грушевського від світлофора до магазину «Зодіак», що в районі механічного заводу. Узбіччя вело-пішохідної доріжки, яка була вимощена наприкінці минулого року.

null

Фото з сайту Інформаційний портал м. Дубно

Саджанці виростили у дендрокуточку Будинку дітей та молоді, кілки для підв’язування дерев безкоштовно надала одна з міських пилорам, інвентар діти взяли з дому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інформаційний портал м. Дубно