Депутати Рівнеради виділять кошти з міського бюджету на придбання пожежно-рятувальної техніки

04.11.2017 11:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

2 листопада рішенням Рівненської міської ради «Про внесення змін до Міської цільової соціальної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016 – 2020 роки» депутати проголосували за виділення рятувальникам коштів з міського бюджету.

Бюджетны кошти пыдуть на придбання спеціальної пожежно-рятувальної техніки, котра могла б здійснювати комплекс завдань із забезпечення безпеки людей в місті Рівне.

Вказане рішення запропоноване рятувальниками, як альтернатива придбання автодрабини. Варто зазначити, що вартість 30м пожежного автопідіймача сягає 12 млн.грн., а вартість сучасних пожежних автопідіймачів, що дозволяють працювати на висоті 45-50м сягає взагалі 30 млн.грн.

Озброєння рівненських рятувальників пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної маневреності з насосом високого тиску дозволить оперативно проводити дії по рятуванню людей та локалізувати пожежі насамперед в

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews