Слідчі встановлюють подробиці смертельної ДТП у Білій Криниці (Фото, відео)

04.11.2017 11:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Слідчі встановлюють усі обставини смертельної дорожньо-транспортнної пригоди, яка трапилася третього листопада близько опівдня на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Біла Криниця Рівненського району.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 29-річний мешканець Кропивницького, водій автомобіля «DAF» з напівпричепом рухався зі сторони Рівного в напрямку столиці. У селі Біла Криниця він проявив неуважність та здійснив наїзд на стоячий автовоз «DAF» під керуванням 39-річного жителя Запорізької області, який якраз зупинився у колоні на червоний сигнал світлофору.

Внаслідок зіткнення автовоз, яким керував 39-річний мешканець Запорізької області загорівся, водію, на щастя вдалося вибратися з кабіни неушкодженим. Від удару по інерції палаюча вантажівка продовжила рух та зіткнулась з автомобілем, який стояв попереду у колоні на червоний сигнал світлофору. А саме, з автомобілем «Scania» з напівпричепом під керуванням громадянина Туреччини, який у свою чергу зіткнувся з бензовозом «МАН».

У результаті ДТП 29-річний водій автовоза, мешканець Кропивницького від отриманих травм загинув на місці, тіло затисло у кабіні його дістали рятувальники. Ніхто більше не постраждав.

 Обидва автовози їхали з республіки Чехія та перевозили по шість автомобілів «Hyundai Tucson». Один з автомобілів «DAF» повністю знищено вогнем, також вогнем пошкоджено чотири з шести позашляховиків, які перевозили у автопричепі. Крім того, автомобіль «Scania», бензовоз «МАН» та позашляховики з іншої вантажівки отримали механічні пошкодження.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У межах розслідування поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews