Рівненським держслужбовцям на замітку: порядок проведення конкурсів на посади змінено

04.11.2017 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Уряд вніс зміни до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, удосконаливши деякі процедури. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України від 25 жовтня 2017 року № 815.

Документом передбачено, що у разі участі кандидата в іншому конкурсі на вакантну посаду фахівця з питань реформ протягом шести місяців з дня проходження останнього тестування на наявність аналітичних здібностей використовуються результати відповідного виду тестування. При цьому кандидат зобов’язаний з’явитися на тестування, аби надати адміністратору доступ до результатів тестування.

Також уточнено, що для отримання додаткового балу за володіння однією іноземною мовою надається як сертифікат, так і інші документи, що посвідчують успішне складання іспиту (тесту) щодо володіння іноземною мовою, яка є однією з офіційних мов Ради Європи.

Окрім того, кандидат, якого не допущено до тестування, після усунення недоліків у поданих ним документах (у межах встановленого строку для подання таких документів) може подати їх повторно у передбаченому порядку. В іншому разі кандидат вважається таким, що не пройшов конкурс, про що зазначається у протоколі засідання Комісії або конкурсної комісії.

У разі здійснення аудіо- або відеофіксації аудіо- та відеозаписи зберігаються у державному органі, в якому проводився конкурс, протягом п’яти років.

За матеріалами «Українське право»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews