Рівненські поліцейські викрили зловмисників, які обікрали школу 12 серпня

04.11.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Оперативники викрили зловмисників, які обікрали школу в Рівненському районі. До поліції 12 серпня звернулася директор навчально-виховного комплексу у селі Шпанів - невідомі проникли до приміщення та здійснили крадіжку.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомі шляхом віджиму пластикового вікна проникли у приміщення одного із класів, звідки викрали монітор, системний блок та музичні колонки.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам працівники карного розшуку встановили, осіб причетних до вчиненого злочину. Ними виявилися 23-річний житель села Великий Олексин та 20-річний місцевий мешканець. Обоє молодиків свого часу навчалися у цьому закладі. Вони зізналися поліцейським, що викрадене здали у різні ломбарди Рівного, а виручені кошти витратили у гральних закладах.

Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Відповідно до санкції статті їм загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до шести років.

Правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність їх до вчинення інших аналогічних злочинів на території Рівненського району.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews