На трасі «Київ-Чоп» біля Рівного знову смертельна ДТП (Фото, відео)

05.11.2017 00:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

4 листопада на автодорозі Київ-Чоп у селі Біла Криниця близько 18:00 водій позашляховика збив двох жінок та зник з місця події. Поліцейські затримати його у Рівному біля зоопарку.

За попередньою інформацією, 52-річний рівнянин, водій автомобіля BMW Х5, грубо порушуючи правила дорожнього руху та здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів, які перетинали проїзну частину дороги на зелений сигнал світлофора. Від отриманих травм жінки померли на місці події, повідомляють у ГУ НП у Рівненській області. Загиблими є 38-річна жителька Володимирецького району та 29-річна жителька села Великі Межиричі Корецького району.

Патрульні поліцейські почали переслідування та наздогнали винуватця смертельної ДТП на вулиці Київській поблизу зоопарку. У чоловіка відібрали зразки крові на визначення вмісту алкоголю.

Тим часом, як повідомляє PRESS-ЦЕНТР, вміст алкоголю у крові чоловіка перевищував норму у понад десять разів. Водій їхав із шаленою швидкістю, тому від удару жінок повідкидало на кілька десятків метрів.

Смертельна ДТП сталася на тому ж місці, де день тому, 3 листопада, зіткнулися два автовози, водій одного з яких загинув. Поліцейські, які наздоганяли водія-втікача на BMW, саме проводили на місці вчорашньої ДТП слідчий експеримент і випадково стали свідками ще однієї жахливої аварії.

За матеріалами ГУ НП у Рівненській області.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото ГУ НП у Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП у Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП у Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП у Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП у Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews