У Рокитному на Рівненщині скоро постане нова сучасна лікарня

05.11.2017 12:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На разі на Поліссі, в Рокитному вже довершують другу чергу Рокитнівської центральної лікарні. Зараз уже виконано 98% робіт. Об’єкт планується ввести в експлуатацію вже найближчим часом. Поки, що завозять необхідне медобладнання, яке відразу монтують. Про це пише Північ-інфо.

null
 Фото Північ-інфо

Роботи особисто перевіряє голова РДА з головним лікарем медзакладу Олегом Костюком. В добудованому корпусі планується розмістити на 1 поверсі – харчоблок. Там знаходиться вмонтований ліфт для швидкого забезпечення пацієнтів харчуванням.

null
Фото Північ-інфо

На 2–му поверсі буде поліклінічне відділення: кабінети лікарів та ендоскопічний кабінет, на 3–му – неврологічне, на 4–му терапевтичне. І на останньому 5 поверсі розташують акушерсько-гінекологічне відділення: пологовий зал та палати для породіль. На кожному поверсі, окрім палат, буде розташована і їдальня для пацієнтів. Лікарня має сучасний вигляд, у певних секціях розміщенні нині модні панорамні вікна, як наприклад, у їдальні чи у кімнаті для відпочинку.

null
 Фото Північ-інфо

«Потужна та комфортна лікарня, це не примха, а необхідність нашого часу. Тим, паче що Рокитнівський район є лідером по народжуваності дітей», – зазначив голова Рокитнівської РДА Микола Кушнір.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews